Перукарі говорять про те, як почати працювати в індустрії, займатися перукарською справою може бути складно. Але бути юніором — це крок, який зробили всі визнані та всесвіті

Займатися перукарською справою може бути складно. Але бути юніором — це крок, який зробили всі визнані та всесвітньо відомі перукарі, щоб збудувати кар'єру, яку вони мають сьогодні.

Виберіть салон, який відповідає вашій індивідуальності, маючи на увазі, що вони пропонують навчання, яке вам потрібне. Згодом ви, можливо, захочете спеціалізуватися на чомусь, але важливо отримати всі 360 градусів у цій професії. Пам'ятайте, що ви тут, щоб вчитися і рости – завжди просіть про допомогу. Мені пощастило асистувати більшості моїх кумирів і отримати від них наставництво, і це мене надихнуло. Визначте, хто буде вашим наставником у вибраному вами салоні.


Ніколи не намагайтеся вписатися і не смійте порівнювати себе з будь-ким. Занадто легко дивитися на стиль чи кар'єрний шлях інших людей і думати: «Я хочу цього, я хочу того ж, що й вони». Але справа в тому, що це вони, а ви це ви, і саме в цьому полягає ваша найбільша сила. Ніхто інший не володіє тим, що у вас усередині, ні в кого немає вашого смаку, ваших навичок, вашої особистості.


Ви дуже багато працюєте. Я мав задоволення працювати з деякими з найкращих перукарів у Великій Британії, і, повірте мені, їх ніколи не турбувала чия кар'єра. Крім того, отримуйте масу задоволення на шляху - ми перукарі, а не космонавти. Смійтеся, ризикуйте і ніколи не втрачайте цієї пристрасті.