Міжнародного художнього керівника TONI&GUY Коса Саккаса було номіновано на премію International Hairdressing Awards цього року в номінації «Міжнародний перукар року».

Кос, єдиний британський перукар, номінований на цей титул, був обраний журі з усього світу. Серед інших номінантів Джеймі Фурлан із Австралії та Хосе Гарсія з Іспанії. Для участі у змаганнях у цій категорії раніше було номіновано та запрошено до участі Кос Саккас.


Фіналісти п'яти нагород були оголошені у прямому ефірі з Музею перукарського мистецтва Raffel Pages у самому центрі Барселони. Директор і засновник IHA Мікель Лузеа та Сержі Бенселлс, глобальний посол премії, вирушать у подорож світом із записувальною командою, щоб особисто оголосити про нагороди переможцям у прямому ефірі.


Потім переможці будуть запрошені на великий вечір у Мадриді 16 травня, де вручать нагороду International Hairdressing Awards, що складається з пурпурової килимової доріжки — червоної килимової доріжки світового перукарського мистецтва — приголомшливих дефіле від команд з усього світу та церемонія нагородження, де будуть корені.


На четвертий рік участі у ньому взяли участь великі діячі, які отримали майже 500 колекцій із 38 різних країн для участі зі своїми фотороботами у категоріях «Найкраща міжнародна жіноча колекція», «Найкраща міжнародна чоловіча колекція» та «Найкраща міжнародна авангардна колекція». Крім того, перукарям та творчим колективам, що увійшли до шорт-аркуша для участі в номінаціях «Міжнародний перукар року» та «Міжнародний артистичний колектив року», було запропоновано подати свої заявки, що складаються з фотоколекції та досьє, що відображає їхню професійну кар'єру минулого року. .


International Hairdressing Awards - це незалежна організація краси, заснована перукарями, яка з моменту свого заснування підтримується головним спонсором міжнародного значення, який вірить в ідею та місію цих нагород: Revlon Professional. Beauty Underground Salon Look Madrid-Ifema та Hair MBA також виступають як спонсори, а журнал Estetica Magazine виступає як глобальний інформаційний партнер з 24 виданнями по всьому світу.