Вологий погляд, прилизане волосся в останній час зробили фурор на тижні моди в Нью-Йорку та Лондоні в рамках сезону осінь-зима 2021 року.

Глобальний креативний директор Redken Гвідо Палау пояснює, що образ (на фото вище) був створений безпосередньо в 1990-х роках, надаючи чоловічу естетичну структуру обличчя, особливо з-за вибору роботи з більш короткими волоссям. Щоб не запутатися, тактично використовуються явні сліди від розчісування та кількох сбившихся волосків.


1. Начните с чистих, только что вымытых волос.

2. Підготуйте волоси, нанеся Redken Guts 10

розміром з ладонь на макушку голови.

3. Висушіть волоси феном, використовуйте круглу щітку для додаткового обсягу.

4. Як тільки волоси повністю висохнуті, нанесіть велику кількість Redken Hardwear Gel 16 і нанесіть його на ділянці волосся на макушці, використовуючи розческу з широкими зубами, намічену залишаючи сліди та надаючи форму квадратної форми для чоловічого ефекту.

5. Продовжуйте носити гель по всій довжині та на кончиках.

6. Коли перший шар буде готовий, нанесіть шар Redken Guts 10 по всій довжині та на кончики волосся.

7. Продовжуйте накладати два продукти друг на друга, поки не досягнете бажаного ефекту.


Міжнародний керівник Кос Саккас і команда Toni & Guy Session Team вдохновилися показом кінця квіткового ринку в дождливий день, щоб дійсно створити образ з питними волосами. Фата спереди оліцетворяла дождь, зачесані назад волосся і сліди розчісування, відражаючі квіткові стеблі, а розпущена частина сзади оліцетворяє конець напруги дня через проблемну текстуру.


1. Нанесіть label.m Несмиваний кондиціонер перед нанесенням label.m Гель для вологого виду з доповнювальним увлажненням

2. Використовуйте розческу з широкими зубами, щоб створити метки, а потім закріпіть на місці для більшої четкості

3. Розділіть задню частину на чотири косички і дайте їм закріпитися, перш ніж сприйняти, щоб отримав завиток у стилі бохо.