Якщо ви вже вчилися перукарському мистецтву раніше і вас вчать знову, не ігноруйте те, що вам кажуть, бо ви думаєте, що знаєте техніки та маєти навички. Навіть вивчення на 1% більше є бонусом, і для учня ця інформація є безцінною!

Учнівство таке важливе, тому що ви отримуєте досвід роботи в салоні та можливість спостерігати за роботою інших стилістів та консультуватися, а також навчатися у коледжі. У салонах стільки всього набереш, чого не впізнаєш у коледжі. Наприклад, ви вивчаєте технічну сторону консультації в коледжі, але, щоб дати точну консультацію, ви повинні знати ключові слова, які кажуть вам клієнти, і розуміти, що вони просять, щоб дати їм ідеальний результат.

За загальним визнанням, ви повинні проковтнути свою гордість і відкласти убік свого его, будучи помічником. Це тимчасово і чим більше ви допомагаєте, тим більше ви звикаєте до волосся, коли отримуєте кваліфікацію. Чим більше часу ви проводите, сидячи в туалеті або складаючи рушники протягом години, тим менше ви вчитеся.


Найважливіше, чому я навчився, будучи підмайстром, це робити щось, що робить тебе «крутим», але ніколи не допоможе тобі в майбутньому, наприклад, тусуватися в коледжі, щоб зустрічатися з друзями, ледарити, бути клоуном у класі чи бовтати телефоном під час уроків. Думаючи, що ти занадто крутий для школи, ти не бачиш, що тільки виставляєш себе та своє навчання дурнем.


Для будь-кого, хто починає навчання, найкраще зосередитися та практикуватися. Тримайте свою пристрасть та поставте себе! Якщо ви вже вчилися перукарському мистецтву раніше і вас вчать знову, не ігноруйте те, що вам кажуть, бо ви думаєте, що знаєте техніки та маєти навички. Навіть вивчення на 1% більше є бонусом, і для учня ця інформація є безцінною!