Через свої двері Blade Runner пропустив безліч талановитих студентів. Тут менеджер навчальної програми Ярослав Філіп ділиться 10 найважливішими та корисними речами, які ти дізнаєшся, будучи учнем перукаря.

Насамперед, ви навчитеся перукарському мистецтву як учень. Від технік та підходів, що складають ідеальну консультацію, до стрижки та укладання, укладання та одягання. Ви також познайомитеся з різними техніками фарбування, чоловічими стрижками, а також отримаєте необхідні знання та розуміння, які зроблять вас успішним перукарем у всіх відношеннях.

Ви дізнаєтеся, як звертатися з клієнтами, що включає допомогу та турботу, а також поради клієнтам. Ви ознайомитеся з ефективними комунікативними навичками, різними типами поведінки клієнтів та тим, як постійно підтримувати передовий досвід.

Як учень ви також можете виконувати обов'язки з прийому, що означає зустріч та вітання клієнтів, прийом платежів, розвиток манери спілкування по телефону та спільні стосунки з клієнтами. Ви також займатиметеся роздрібною торгівлею та продажем продуктів клієнтам, а також підтримуватимете гостинну та професійну зону прийому.

Ви дізнаєтесь, як підготувати робочі місця для стилістів та колористів, а також підготувати їх клієнтів до майбутніх послуг. Це також буде включати те, як найкраще піклуватися про клієнтів і забезпечити їх прохолодними напоями, щоб вони відчували себе комфортно і розслаблено.

Застосування математики та англійської мови на робочому місці – справді корисна частина роботи учня. Це можуть бути розмови та слухання на консультаціях з клієнтами, пропорції та відсотки для формулювань кольору та вирішення проблем на місці.

Це включає все: від тайм-менеджменту, зміцнення впевненості та створення позитивного враження про себе і свою організацію до розвитку та підтримки ефективності на роботі, використання власної ініціативи, особистої гігієни та професіоналізму.

Бажаєте розвиватися у своїй організації, встановлюючи цілі та завдання, щоб повністю реалізувати свій потенціал у складі команди? Це те, чого ви навчитеся, будучи учнем. Робота в команді важлива на кожному етапі вашої кар'єри, тому зосередьтеся на побудові стосунків із колегами та клієнтами, а також на ефективному спілкуванні зі співробітниками вашої команди.

Від життєвих навичок, тайм-менеджменту та розуміння вимог галузі до вирішення складних ситуацій, розвитку лідерських якостей, набуття впевненості та незалежності та становлення ефективним самоврядуванням – це основна частина вашого зростання та прогресу. Твердження себе як рефлексивного мислителя та ефективного учасника салонних заходів також сфокусує вашу відданість та мотиваційні навички.

Розвиток знань та розуміння ваших прав та обов'язків співробітників, а також прав та обов'язків вашого роботодавця ефективно підготує вас до миру праці. Ви також вивчіть всі важливі трудові договори, посадові інструкції, кадрові записи та процедури працевлаштування.

Додаткове навчання, окрім вашого навчання NVQ, має включати відвідування шоу та виставок та участь у фотоконкурсах та поширюватиметься на дні навчання знанню продукту для розвитку знань та навичок роздрібної торгівлі.