Кожен стиліст у мережі салонів гарний у своїй справі, але Kevin Murphy Icon Awards хочуть зосередитися на тих стилістах, які також позитивно та активно впливають на навколишнє середовище, життя людей та/або спільноти.

Зрозумівши, що вона має багато одягу, якого вона більше не носить або якої вона більше не потребує, Енді Келлі вирішила, що вона збирається закликати своїх клієнтів так само позбутися непотрібних речей, і вони пожертвують все бездомним. Загалом Енді та її клієнти пожертвували 13 повних сумок одягу благодійної організації, що займається збиранням одягу для безпритульних.


Енді не зупинився на досягнутому. Її наступним кроком у 2020 році була організація збору коштів через соціальні мережі, які принесли блискучі 850,50 фунтів стерлінгів. Ці гроші були однаково пожертвовані організаціям «Чоловіки, які зазнали насильства в Шотландії» та «Допомога жінкам» завдяки неймовірній роботі, яку вони роблять, допомагаючи жертвам жорстокого поводження.


Після цього проекту вона продовжила використовувати свій салон як пункт видачі їжі, яку будь-який з її клієнтів міг залишити, після того, як вона виявила, що в продовольчому банку через дорогу від того місця, де вона жила, закінчувалися запаси. Загалом Енді та її клієнти пожертвували 14 повних пакетів з їжею, і вона продовжує регулярно збирати гроші для благодійного банку.


Коли в 2014 році у його дружини Ліни був діагностований рак грудей, Джо був розчарований, злий і засмучений відсутністю інформації та порад для хворих на рак, які ось-ось втратить або вже втратили волосся внаслідок хіміотерапії. Прагнучи підтримати свою дружину та інших, які переживають те саме, Джо почав спілкуватися з людьми, щоб дізнатися більше, і зрештою заснував благодійну організацію Hair Reborn.


Він створив програму, пропонуючи три безкоштовні прийоми на тиждень тим, хто боровся з випаданням волосся через рак, що було для нього можливим, коли в його салоні було тихо. Потім він повторно записав цих клієнтів на 10 тижнів ще на два сеанси, щоб підстригти їхнє волосся до здорового стану, і протягом шести місяців у них знову була зачіска.


За останні два роки Джо допоміг 60 людям знову знайти впевненість у собі. Зараз у Hair Reborn 16 салонів у Великій Британії, і в найближчі 18 місяців до них приєднаються ще 25.