Чи знайомий ти з можливостями Метавсесвіту? Чому б не створити там свою перукарню або дім моди?

Деякі бренди та дизайнери, такі як Мейсі Вілен, вже почали представляти свої колекції на галографічних модних показах, як це сталося під час Тижня моди у Нью-Йорку (NYFW).

Це було лише питання часу, коли метавсесвіт почне завойовувати все більшу популярність на тижнях моди. Що ж, саме це і сталося в португальському випуску MODALISBOA METAPHYSICAL, який буде організований спільно з міською радою Лісабона і проходитиме у Hub Criativo do Beato, зокрема, у Factory Lisbon (місце, де класична та лісабонська промислова архітектура поєднується з новим художнім мисленням) з 10 по 13 березня 2022 року. Примітно, що такий маленький тиждень моди, як лісабонський, у порівнянні з рештою, на крок попереду.

58-й Тиждень моди в Лісабоні, крім показів мод, проведе серію публічних заходів з безкоштовним входом (за попередньою реєстрацією), що складаються з виставок, соціальних проектів, гастрономічного простору, пов'язаного з цифровим ринком невеликих португальських виробників, швидкі переговори, присвячені технологіям, сталому розвитку та новим межам комунікації. В кожній з цих свер запускається завдання інновацій, інклюзивності, підриву та прозорості, створюючи можливість для груп спікерів та тематичних досліджень — національних та міжнародних — не лише вести формуючий діалог із громадськістю, а й досягати точки кипіння, народивши унікальне рішення.

Виглядає добре, чи не так? Що ж, якщо ви і хочете зайнятися чимось іншим, то робіть це з цікавинкою. Можливо ви створите шоу/МК у Метавсесвіті. Це обов'язково буде незабутній досвід, повний сюрпризів та пам'ятних моментів.