SALON44 Madrid, перукарня та концептуальний магазин, святкує своє 10-річчя і представляє нову спеціальну колекцію: PERSONA, відбита Гіркою Потіго.

Тепер найчастіше повторюється питання: що буде після пандемії? Хоча остаточної відповіді немає, ясно, що будуть дві чіткі і в той же час суперечливі тенденції: відданість натуральності, волосся природного кольору та стрижки, підготовлені для природного висихання волосся, просто з невеликою кількістю продукту. . щоб отримати від цього максимум задоволення, або, навпаки, творчу революцію як у розрізах, так і у химерних кольорах. Але що справді буде унікальною тенденцією, то це бути автентичним і бути собою, щоб почуватися вільним. Різноманітність – це ставка сьогодення.

Для створення колекції PERSONA ми відібрали групу молодих талантів, які приваблюють нас як своєю різноплановою красою, так і своєю енергією, індивідуальністю та своїми особистими проектами. Голі майже без макіяжу і роздягнені, щоб не спотворювати свою природну красу, вони позували на камеру Гірки Постіго, щоб показати себе у чистому вигляді; створення вічних зображень, які зберігаються з часом, незалежно від того, коли вони були створені. Щоб досягти такого природного зовнішнього вигляду та зберегти природну текстуру кожної моделі, ми використовували продукцію AVEDA, бренду, який приваблює нас як якістю своєї продукції, так і своєю відданістю турботі та повазі планети, на якій ми живемо». – пояснює Хаві Гарсія, засновник та директор SALON44.